IKC De Kameleon biedt naast basisonderwijs ook peuteropvang (2-4 jaar) en buitenschoolse opvang onder één dak, met één team en één visie. Dit doen wij in nauwe samenwerking met Kinderopvang Humankind.

Meer informatie over de peuteropvang kunt u krijgen via Humankind

De buitenschoolse opvang (BSO) wordt vormgegeven in het gebouw. Vanuit de keuken kunnen kinderen gaan spelen op het ruime leerplein waar verschillende spelen en materialen zijn om mee te bouwen en te knutselen. Er zijn Ipads om alleen of samen spelletjes te spelen. De kinderen kunnen onder begeleiding spelen in de speelzaal of buiten op het plein. In overleg met de kinderen organiseren we workshops en andere activiteiten, zoals appelflappen bakken. Maar natuurlijk mogen ze ook lekker chillen op de bank en een stripboekje lezen. Mogelijkheden genoeg.

Indien u informatie wilt over de peuteropvang of buitenschoolse opvang neem dan contact met ons op. Vraag hiervoor naar Kim van den Berg.

Klik hieronder voor de tarieven van de peuteropvang en BSO.

Tarieven 2021 Regio SKE en Humankind

Heeft u administratieve vragen, dan kunt u contact opnemen met de klantenadministratie van Humankind, op het regiokantoor SKE. De medewerkers kunnen u helpen met vragen over de inschrijving, inzage in beschikbaarheid en alle vragen over de opvang voor uw kind.

Tel: 053-4800020 (maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur)